Gudinna från norr…

Ett något mulet väder möter oss denna tisdag den 21 februari. Många har sportlov och ägnar sig kanske åt någon vinteraktivitet såsom pulkaåkning, åka skridskor eller skidor. Andra kanske väljer att besöka något av stadens museum eller ta en simtur i simhallen.

Vid mulet väder döljs den vackra himlen och allt man kan få möjlighet att se och uppleva från den. Stjärnor, planeter, satelliter och om man har tur även norrsken. Bor man i de södra delarna av Sverige är det inte lika ofta man får möjligheten att uppleva just norrsken. Beger man sig däremot mer norrut i landet ökar chanserna till att få se det. För de som inte har möjligheten att själva uppleva norrsken på plats rekommenderas det att se ”Aurora 2012” som filmades i Norge av Christian Mülhauser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *