Att sätta röster till djur

Tänk er en solig dag, ni är ute på en promenad…
Ni går i de centrala delarna av staden och njuter av att kunna vara ute i det sköna vädret. Lite senare kommer ni till en av stadens parker och ser många fåglar som valt parkens träd som tillfällig rastplats. Många av fåglarna sjunger ut sin sång och denna sång upplever ni som väldigt vacker. Detta gör att ni blir på ett ännu bättre humör och känner antydan till lite vår i luften. Föreställ er nu denna fågelsång, som att fåglarna istället pratar om er som går förbi, exempelvis om vilka kläder ni har på er, om ert sätt att gå och så vidare. För fåglarna kanske det blir ett roligt inslag i vardagen att studera oss människor och att kanske lägga till sina röster på oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *