Längtan

Det är den 21 mars och våren är i antågande och vi har nog alla sett något vårtecken som exempelvis att flyttfåglar återvänder och att gruset sopas upp från gatorna. En annan skön känsla är att vakna upp på morgonen och inse att det är ljust ute och solen skiner. Det gör säkerligen saker och ting mycket lättare att genomföra både privat såsom på arbetet. Igår var det vårdagjämning och snart ska vi flytta fram klockan vilket gör det ljusare på kvällen.

För de som spelar fotboll är det kanske att byta grusplanen mot gräsplanen ett vårtecken som de troligtvis längtar efter under hela vintern. Barnen i det spanska fotbollslaget Margatania FC längtade efter att göra mål. Denna längtan uppfylldes i den sista matchen för säsongen då de gjorde sitt första mål någonsin.
”L’equip petit (The litte team) – Kids of Margatania F.C.”

Reflektion:
Vad längtar du efter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *